Trajectdeel 1


De registratie:

Vanaf januari is de registratie van de Columbus Trophy geopend. Inschrijven om deel te nemen aan de Columbus Trophy is mogelijk door het registratieformulier in te vullen. In dit formulier wordt gevraagd naar enkele bedrijfsgegevens en persoonlijke contactgegevens. Daarnaast ontvangen wij graag een korte motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn als Columbus Trophy kandidaat. De registratie sluit op maandag 27 april 2020.

januari – week 18 | maandag 27 april

Trajectdeel 2


De kandidatenselectie:

Uit de binnengekomen registraties wordt door de organisatie een selectie gemaakt. In week 18 neemt de organisatie contact op met alle geregistreerde potentiële kandidaten en hoor je of in de race bent voor de Columbus Trophy.

Week 18 | maandag 27 april – week 18 | vrijdag 1 mei

Trajectdeel 3


Skype:

Vanaf het moment dat je Columbus Trophy kandidaat bent, heb je nauw contact met het secretariaat van de Columbus Trophy. Zo word je uitgenodigd voor een Skype gesprek. Tijdens dit Skype gesprek krijg jij de kans om meer te vertellen over hoe je op het idee bent gekomen van je concept, de visie achter je concept en je doelen voor de toekomst. Ook ontvang je van ons meer toelichting over het verloop van de competitie.

Week 19 | maandag 4 mei – week 22 | vrijdag 29 mei

Trajectdeel 4


Voorronde:

Nadat de organisatie alle Skype gesprekken heeft gebundeld en bekeken wordt een voorselectie gemaakt. Op vrijdag 29 mei ontvang je bericht of je door de voorronde bent gekomen. Als jij door de voorronde bent gekomen ontvang je direct de eerste opdrachten. Opdracht 1 & 2 De eerste opdracht is het maken van een kort filmpje waarin je 3 vragen beantwoordt. De tweede opdracht betreft het maken van een factsheet over jouw bedrijf en concept. De exacte invulling van de opdrachten wordt op een later moment met je gedeeld. De door de kandidaten aangeleverde factsheets worden grondig bekeken door de jury en helpen hun besluiten wie er tot de finalisten behoort. De deadline voor het aanleveren van de beide opdrachten is maandag 15 juni 2020.

Week 23 | woensdag 3 juni - week 25 | maandag 15 juni

Trajectdeel 5


Downsizing jurymeeting:

Nadat alle kandidaten de benodigde informatie hebben aangeleverd vindt de Downsizing jurymeeting plaats. Tijdens deze jurybijeenkomst worden alle kandidaten behandeld, aan de hand van de aangeleverde documenten. De juryleden zullen alle kandidaten beoordelen met punten en feedback. Na deze juryronde worden de finalisten bekend gemaakt.

Week 26 | donderdag 25 juni

Trajectdeel 6


Hoor jij bij de top 12? Naar aanleiding van de Downsizing jurymeeting is de top 12 bekend. Alle kandidaten krijgen bericht van ons of ze wél of niet bij de top 12 horen. De top 12 ontvangt vanaf dit moment ook een nieuwe opdracht. De invulling van deze opdracht hoor je te zijner tijd. Deadline voor het aanleveren van de finaleopdracht is maandag 3 augustus 2020.

Week 27 | vrijdag 3 juli

Trajectdeel 7


De top 12 wordt uitgenodigd om zich te komen presenteren aan de Columbus Trophy Juryleden. Dit vindt plaats op vrijdag 28 augustus tijdens de finalemeeting in Maastricht. Hier heb je de kans om je persoonlijk voor te stellen, te presenteren en de jury te overtuigen dat jij dé winnaar van de Columbus Trophy bent. De volledige invulling en informatie betreffende deze finalemeeting wordt later bekend gemaakt. Na de finalemeeting hoor je of je bij de top 8 hoort.

Week 35 | vrijdag 28 augustus

Trajectdeel 8


De top 8 krijgt tijdens de driedaagse horecavakbeurs BBB Maastricht een stand op Place des Amis. Op dit centraal gelegen netwerkplein ontmoeten de duizenden bezoekers van de horecavakbeurs elkaar. In 2019 heeft de BBB Maastricht 15.000 bezoekers geteld. Hier krijg je de kans om vele horecaprofessionals te ontmoeten en je bedrijf te branden. Tijdens de eerste beursdag op maandag 12 oktober, wordt de winnaar van de 17e editie van de Columbus Trophy bekend gemaakt. De top 8 wordt uitgenodigd om op dinsdag 13 oktober gezamenlijk te evalueren over hun deelname aan de Columbus Trophy.

Week 42 | maandag 12 oktober - woensdag 14 oktober