Wat doet

de jury?

De jury van de Columbus Trophy bestaat uit een gemengde groep van ervaren ondernemers, leveranciers en bedrijven die met veel plezier hun kennis en kunde delen. Dit doet de jury vanuit drie verschillende vakgebieden, namelijk: ondernemerschap, innovatie en financiën / commercie. Dit zijn ook de gebieden waarop de jury de startende ondernemers beoordeelt. Je wordt toegelaten tot de competitie op basis van je product, maar zoals gezegd gaat het vooral om de ondernemer. Daarom telt dit onderdeel ook zwaarder mee in de beoordeling dan financiën / commercie en de innovatie.

 

Wie is

de jury?

De jury bestaat uit een gemengd gezelschap van bedrijven en ondernemers. Zij zijn naast streng en rechtvaardig in hun beoordeling vooral bereid om heel veel tips en adviezen te delen. Graag stellen wij de juryleden aan je voor.


Silvie Slachter


BBB Maastricht

Ralf Lacroix


Bidfood

Marc van Boekholt


Blycolin

Martijn Wijnhoven


Brand Bierbrouwerij

Simon Schimmel


Café Charlemagne

Maikel van Beers


ChefsCulinar

Nicole Willems


Designhotel Maastricht

Olivier Ching


Dim Sum Point

Wim Dupont


Dupont Hotel & Leisure

Richard Evers


Ecolab

Joyce den Harder


Euregio Habetsroyen

Ed Bergsma


Factor Bedrijfsovernames

Robert Melaard


Gastvrij Rotterdam

Nick Janssen


Go Ne

Leon Keppels


Horecahuis Limburg Horecamakelaardij

Mehmet Eser


Horecava

Cleo van Amelsfort-Pick


Independent Recruiters

Piero Gallucci


LaBaronale

Charles van Goch


Mise en Place

Jos Hermans


NH Hotel Group

Maarten Dekker


Op persoonlijke titel

Roel de Kanter


Op persoonlijke titel

Pieter van Veldhoven


Pie van V. B.V.

Ron Koenen


Q-staff

Richard van der Snoek


Rabobank

Herman Rademaker


Rademaker advies en accountancy

Daan Peters


Sligro

Dimitry Aertsen


Thuis & Partners

Ik wil jurylid worden


Ben jij op zoek naar innovatieve hospitality concepten. Wil jij weten welke ontwikkelingen er in de branche zijn, of daar zelfs in investeren? En wil jij graag je kennis en ervaring delen met gemotiveerde ondernemers? Dan ben jij een perfecte aanvulling op onze jury.

Wat wordt er

van de jury verwacht?

Als jurylid ben je aanwezig bij vier verschillende bijeenkomsten gedurende de competitie.

  • Kick-off bijeenkomst - Tijdens deze bijeenkomst worden alle genomineerde en aangemelde deelnemers bekeken en wordt de eerste selectie gemaakt op basis van de motivatie bij de aanmelding.
  • Downsizing meeting - Tijdens deze bijeenkomst wordt een TOP 12 gekozen op basis van de opdrachten die de kandidaten gemaakt hebben.
  • Finalebijeenkomst - Tijdens deze bijeenkomst wordt een TOP 10 gekozen op basis van een live presentatie door de kandidaten.
  • BBB Maastricht - Op de maandag van BBB Maastricht (10 oktober 2022) worden prijzen uitgereikt aan de TOP 3 en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Naast aanwezigheid bij bovengenoemde bijeenkomsten ben je beschikbaar voor vragen van deelnemers. Iedere deelnemer die de TOP 12 bereikt krijgt drie zogenoemde ‘credits’ die ze kunnen inzetten om advies in te winnen bij 3 verschillende juryleden naar keuze. Tot slot is het super als jij ook om je heen kijkt voor potentiële kandidaten en hen tipt om zich aan te melden voor de competitie. Een jurylidmaatschap neem je af voor de looptijd van de competitie (maart t/m oktober). De prijs voor een lidmaatschap bedraagt € 1.000,- exclusief BTW en daarvoor bieden wij een aantal voordelen. Na je aanmelding neemt de organisatie contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en indien de match aanwezig is ben je officieel jurylid en maken we de papierwinkel in orde.

Contact

Vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder!


Jeruzalemweg 2
6222NG Maastricht


Telefoonnummer

+31 (0)43 356 10 91


Sponsoren

BBB-nieuw-logo-vierkant
mwp