Finalisten

Columbus Trophy 2021Beermate

Beermate werd opgericht in 2020 door Ralph Bethlem. De BeerMate is een geautomatiseerde drankuitgiftemachine die ervoor zorgt dat jij op een festival of evenement niet meer in de rij hoeft te staan voor je drankjes. Daarnaast verhoogt de machine de drankomzet van de organisator en verhoogt het de bierafzet van de brouwerij.

Bezoek de website


Bruys

Sinds eind 2020 overspoelen Hard Seltzers de markt. Voornamelijk mixseltzers in blik zijn heel populair geworden. Bruys heeft dit anders gedaan en heeft de eerste Premium Craft Seltzer gebrouwen op basis van champagne gist. Zelf gebrouwen, lokaal en honderd procent natuurlijk. De pure zeltzer zit in een mooie glazen flesje en is niet in de retail verkrijgbaar. Het heeft een premium uitstraling en is bestemd voor de horeca. De pure seltzer is uiterst geschikt als basis voor cocktails or om zo te drinken met wat ijs. Kortom, een product dat boven alles uitsteekt.

Bezoek de website

CIRC Energy

CIRC heeft een innovatieve anaerobe biovergister ontwikkelt die het mogelijk maakt om bio afval als restproduct van huishoudens and keukens lokaal om te zetten tot gas en plantenvoeding dat direct lokaal kan worden benut. Deze lokale, betaalbare en schaalbare energiecentrale vervangt volwaardig aardgas door een duurzam alternatief en sluit de biomassa kringloop. De CIRC biovergisters zijn compact met een geavanceerde, zelflerende, AI procescontrole.

Bezoek de website

City Gin

City Gin richt zich op de trots en verbondenheid van mensen met steden. Het product is een premium, extra zachte en toegankelijke gin van jouw eigen stad. Een smaakbeleving die zich uitstekend met andere producten laat combineren en ook in de keuken kan toegevoegd worden. Samen met de stad's prominenten & bewoners worden de gins samengesteld op basis van 7 typische ingrediënten, 1 typisch plaatje van de stad en eventueel een kort stukje tekst in het lokale dialect. Zo onstaat er ook een stadse community.

Bezoek de website

Lyre's non-alcoholic spirits

Een pionier op het gebied van een nieuwe methode voor de productie van alcoholvrije sterke dranken. Lyre's heeft een product op de markt gebracht die de consument de mogelijkheid geeft om hun eigen alcoholgehalte te kiezen zonder dat dit ten koste van de smaak gaat of de belangrijke menselijke connectie die vaak gepaard gaat met het consumeren van een drankje. Het assortiment stelt zowel professionele barmannen en vrouwen als elk enthousiast persoon in staat om hun favoriete drankjes zonder alcohol te creëeren, simpelweg door een andere fles te grijpen. Inmiddels heeft Lyre's 13 van de meest bekende traditionele sterke dranken gerepliceerd in een volledig alcoholvrij formaat.

Bezoek de website


Max's Organic Mints

Max's Organic Mints zijn echte mints on a mission: niet alleen biologisch maar ook 100% natuurlijk, vrij van gelatine en door een sociale werkplaats verpakt in de vrolijke oneindig recycleerbare blikjes. Begin 2017 zijn de mints op de markt gebracht door vader Pieter en dochter Floor vanuit hun gezamenlijke wens om consumenten te helpen to go green, met het leuke, lekkere en goed gemaakte antwoord op het "good old pepermuntje". Omdat zij ervan overtuigd zijn dat vele kleine goede keuzes samen een groot verschil maken. Max's Mints zijn verkrijgbaar in 6 lekkere verrassende smaken: Menthol, Spearmint, Ginger, Lemon, Liquorice en Coffee.

Bezoek de websiteSchommel Aan Tafel

Schommel Aan Tafel is opgericht in 2019 door Tim Christophe. Het bedrijf staat voor ontmoeten, creëren en plezier. Door middel van de schommeltafels ontmoeten vrienden elkaar en worden er nieuwe vriendschappen gesloten. Er worden mooie momenten vastgelegd die nog lang gekoesterd worden en dit wordt allemaal gedaan op een speelse manier. Daarnaast zorgen de schommeltafels voor een echte eye catcher op het terras van een horecazaak. Een ware hit op social media wat tegenwoordig heel belangrijk is. Finally, de tafels generen een hogere omzet door middel van de drankkoeler die ingebouwd is in de tafel. Dit zorgt voor minder druk op personeel, meer tevreden klanten en meer drankconsumptie.

Bezoek de website


VaVersa

VaVersa is een abonnement voor kruiden, groenten en verschillende soorten cress via een high tech binnentuinkast. De geautomatisserde binnentuinkasten maken het makkelijk voor chefs om een varieteit aan planten van wereldwijd direct naast hun keuken te planten en groeien. Het resultaat is lekkerdere, gezondere, versere, schonere en duurzamere producten dan wat dan ook van bij leveranciers. Verder wordt er geen single-use plastic meer gebruikt en chefs hoeven alleen maar te oogsten zoveel als dat ze nodig hebben dus er is ook minder afval.

Bezoek de website


Wasted Beers

Wij brouwen circulair en sociaal speciaalbier. Momenteel zijn er 4 bieren: de Tiger White, de Casino Blond, de India Spelt Ale en de Loafy Double. Dagelijks worden er 800.000 broden weggegooid en 1/3 van ons voedsel eindigt in de afvalbak. Dit is de reden waarom Wasted Beers hun reststromen als ingrediënt voor hun bier gebruikt. Het onverkochte brood van bakker Maenen wordt verkruimeld en hergebruikt als gist voor het bier. Dit zorgt voor een bespraing van 15-25% van de grondstoffen van het bier. Daarnaast wordt het bier gebrouwen in een sociale brouwerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

Bezoek de website


Yellowstone Wizzflix

De Wizzflix app is toegewijd om s'werelds beste hospitality platform die groei van medewerkers centraal zet te worden. Daarvoor combineert de app op unieke wijze video-based elearning, fun en team engagement. Het resultaat voor klanten is betere medewerkers die langer blijven werken en gemotiveerd zijn.

Bezoek de website