Competitie

De Columbus Trophy is een competitie voor innovaties in Hospitality. Wij verwelkomen kandidaten uit Nederland en België die klaar zijn voor een volgende stap. Als start-up wil jij je netwerk uitbreiden en kennis maken met ervaren ondernemers. Jij krijgt de kans om jouw product aan de jury (en mogelijke investeerders) te presenteren. Tijdens de competitie richten we ons niet alleen op het product of de dienst, maar vooral ook op jou als ondernemer.


Wat is de procedure?

Zodra jij je hebt geregistreerd start het traject. Na de voorselectie, verschillende vragenlijsten en een presentatieronde zal er een selectie finalisten gemaakt worden door onze deskundige jury van gastvrijheidsprofessionals.

De finalisten van de Columbus Trophy krijgen de kans om zich te presenteren op hun eigen stand op de BBB Maastricht. Hier ontmoeten liefhebbers van de horeca elkaar onder het genot van een hapje en een drankje en wordt er bijgepraat over de ontwikkelingen in de hospitality branche.

BBB Maastricht is de oudste horecavakbeurs van Nederland voor de echte horecaprofessional en vindt plaats van maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022 in MECC Maastricht. Hier kunnen de finalisten hun bedrijf en product of dienst presenteren aan de hospitality professionals uit de hospitality branche. Tijdens de BBB, op maandag 10 oktober, zal de winnaar van de 19e editie bekend worden gemaakt.

Wat kan ik winnen?

De winnaar van de 19e editie van de Columbus Trophy wint allereerst enorm veel advies van onze juryleden. Verder wint hij/zij natuurlijk ook de Columbus trofee. Behalve deze prijzen kun jij het volgende winnen:


Haal je de TOP 10 dan win jij:

De winnaar van de 19e editie van de Columbus Trophy wint een pallet van advies van onze juryleden. Verder wint hij/zij natuurlijk ook de Columbus trofee. Behalve deze prijzen ontvangen alle finalisten de volgende prijzen in natura:

  • Een beursplaats op BBB Maastricht - 10 t/m 12 oktober 2022
  • Een beurstraining door Charles van Goch, mede-oprichter van Columbus Trophy
  • Twee toegangsbewijzen voor HotelloTOP Year Event 2023
  • Een toegangsbewijs voor netwerkevenement End of Summer in 2023
  • Een gratis publicatie op Chapeau Magazine
  • Advies over ondernemen, innoveren, commercie en financiën door onze jury
  • Branding op verschillende netwerkmomenten met toonaangevende beslissers binnen de hospitality branche
  • Branding op de online kanalen van Columbus Trophy

Als winnaar krijg jij aanvullend:

De winnaar van de 19e editie van de Columbus Trophy wint een pallet van advies van onze juryleden. Verder wint hij/zij natuurlijk ook de Columbus trofee. Behalve deze prijzen ontvangen alle finalisten de volgende prijzen in natura:

Contact

Vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder!


Jeruzalemweg 2
6222NG Maastricht


Telefoonnummer

+31 (0)43 356 10 91


Sponsoren

BBB-nieuw-logo-vierkant
mwp